Mail naar het algemeen mailadres voor meer informatie en vragen!

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:
Voorzitter: Tanja van der Werff, Mail Tanja
Penningmeester: Janet Oostenveld, Mail Janet
Ouder en kind contact: Aagje de Vries, Mail Aagje

De PR wordt gedaan door de volgende personen:
Anita Zijlstra, Mail Anita
Nynke Postma, Mail Nynke

Aanmelden

Leuk dat je erover denkt om verder te gaan met Stichting Onbeperkt! Maar hoe nu verder?!

  1. De aanmelding kan via de mail of per telefoon bij Aagje de Vries (zie bestuur gegevens). Gebeurt dit telefonisch, dan zullen er een aantal vragen gesteld worden (wat is de beperking, wat zijn de doelen, wat is er geprobeerd, enz.).
  2. Met bovenstaande informatie zal Aagje in contact treden met de voorzitter/zwemonderwijzer. Naar aanleiding hiervan wordt een afspraak gemaakt om proef te zwemmen of besloten of er over gegaan wordt op een afwijzing (met duidelijke reden en alternatieve tip).
  3. Tijdens het proefzwemmen, wordt er nogmaals gekeken naar de beperkingen, de doelen en wat de huidige manier van zwemmen nu is.
  4. Direct na het zwemmen (of enkele dagen erna) zal er contact zijn of wij al of niet denken de begeleiding op ons te kunnen nemen. Mocht dit niet zo zijn, dan komen wij eveneens met een alternatief.
  5. Soms zal het zo zijn dat men op de wachtlijst komt. Dit omdat er onvoldoende vrijwilligers zijn. Uiteraard wordt dit z.s.m. duidelijk gemaakt.

Afmelden

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij als zwemmer of vrijwilliger niet bij het zwemmen aanwezig kan zijn, om welke reden dan ook.

Bel uiterlijk de dindag naar Aagje 06-12640996.  Ben je onverwacht de woensdag ziek, bel dan voor 12.30 uur naar Aagje. Zo hebben wij net voldoende tijd om de vrijwilliger te kunnen bereiken/afzeggen en/of vervanging te kunnen regelen.

Wilt u lid worden. Dan kun u hier onder het forumlier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

inschijformulier-Stichting-onbeperktDownload

Zwemtijden

Elke woensdagavond, buiten de schoolvakanties (Noord) om, zwemmen we van 18:45 tot 19.30 uur.